Loca Barcelona
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Loca Barcelona

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
The Staff
Leah Moyer-Priot lakás 0093copy_www.kepfeltoltes.hu_ Ben Moyer-Priot lakás Xaviersamuel014_www.kepfeltoltes.hu_ Lola Moyer-Priot lakás 100505013245539895970099_www.kepfeltoltes.hu_
Legutóbbi témák
» Dance With The Devil
Moyer-Priot lakás EmptyCsüt. Márc. 15, 2012 8:36 am by Vendég

» Marcus Connor
Moyer-Priot lakás EmptySzomb. Feb. 18, 2012 10:17 am by Marcus Connor

Moyer-Priot lakás EmptySzomb. Feb. 18, 2012 10:06 am by Marcus Connor

» London Life
Moyer-Priot lakás EmptySzomb. Jan. 14, 2012 9:02 am by Dawn Moyer

» Our Diaries!!
Moyer-Priot lakás EmptyKedd Nov. 22, 2011 10:52 pm by Vendég

» New Yorker Blood
Moyer-Priot lakás EmptyHétf. Okt. 31, 2011 12:37 am by Vendég

» Marie River
Moyer-Priot lakás EmptyPént. Okt. 07, 2011 2:44 am by Leah Sparks

» Párizs Sötét Oldala
Moyer-Priot lakás EmptyCsüt. Okt. 06, 2011 2:06 am by Vendég

» Silver Moon
Moyer-Priot lakás EmptyCsüt. Okt. 06, 2011 2:03 am by Vendég

Top posters
Leah Sparks
Moyer-Priot lakás I_vote_lcapMoyer-Priot lakás I_voting_barMoyer-Priot lakás I_vote_rcap 
Benjamin Dalton
Moyer-Priot lakás I_vote_lcapMoyer-Priot lakás I_voting_barMoyer-Priot lakás I_vote_rcap 
Lola Naomi Stronge
Holly Lea Hudson
Dexter Westwood
Dawn Moyer
Charlotte Moore
Alice Regrange
Carter Priot
Kiara McDonovan
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (15 fő) Kedd Okt. 22, 2024 1:02 pm-kor volt itt.

Moyer-Priot lakás

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Benjamin Dalton
Admin/Vérfarkas
Benjamin Dalton

Hozzászólások száma : 99

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptySzer. Aug. 17, 2011 6:55 am

Nappali:
Moyer-Priot lakás Nappali_www.kepfeltoltes.hu_
Ebédlő:
Moyer-Priot lakás Eb_dl__www.kepfeltoltes.hu_
Dawn hálója:
Moyer-Priot lakás Dawn_h_l_ja_www.kepfeltoltes.hu_
Dawn dolgozószobája:
Moyer-Priot lakás Dawn_dolgoz_szob_ja_www.kepfeltoltes.hu_
Fürdőszoba:
Moyer-Priot lakás Bright-colourful-Apartment-12_www.kepfeltoltes.hu_
Carter szobája:
Moyer-Priot lakás Carter_szob_ja_www.kepfeltoltes.hu_
Carter dolgozó szobája:
Moyer-Priot lakás Carter_dolgoz_szob_ja_www.kepfeltoltes.hu_

A hozzászólást Benjamin Dalton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 17, 2011 8:30 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://loca-barcelona.hungarianforum.com
Dawn Moyer
Ember
Dawn Moyer

Hozzászólások száma : 20

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptySzer. Aug. 17, 2011 7:48 am

Moyer-Priot lakás Mila-3-mila-kunis-6771865-100-100Moyer-Priot lakás Ed-Westwick-3-ed-westwick-17509882-100-100
Carter

Éppen hazafelé tartok, hogy remélhetőleg egyenesen lefeküdni menjek, mert kellően elfáradtam. De ki tudja Carter milyen hülyeséggel vár majd, nála ugyanis soha nem lehet tudni. Remélem nem hagyta megint szerteszét a fegyvereit, a karókat, meg az összes többit, ugyanis nagyon be tudok pöccenni, ha megteszi. Napi szinten kiabálok vele érte, de soha nem hallgat rám, és mindig Én dobálom be a szobájába a cuccokat. Bár csak vásárolni voltam pár barátnőmmel semmi kedvem még utána is összepakolni. Még jó, hogy a véres dolgokat nem hagyja elől, különben már kerestem volna másik lakást. Felfordul a gyomrom, ha vért látok, még akkor is, ha a sajátom az. Persze nem leszek egyből rosszul, ha megvágom az ujjam egy késsel, csak nem szeretem Carter pólóján viszont látni az áldozatai vérének felét, mivel még nem tervezek vérbankot nyitni. Sötét van az utcákon, mégsem félek, mert már csak ki kell nyitnom az ajtót, és biztonságban vagyok, ha Carter éppen alszik is. Tudom, hogy mint ember nem szabadna tudnom a természetfeletti dolgok létezéséről, de egy idő után elkerülhetetlennek tűnt, hogy Carter elmondja az igazat. Kezdettől fogva kételkedtem benne, hogy a karói növénytámasztékok lennének. A vámpírtámadásom után kicsit nyugtalan voltam, de amikor elmondta, hogy ezek a dolgok igenis vannak, nem éreztem magam olyan különcnek. Benyitok a lakásba, ahol vak sötét van, és körülbelül az orromig sem látok el. Lámpát nem akarok kapcsolni, mert ugye úgy ismerem a lakást - tiszta állapotában - mint a tenyeremet, meg persze vagyok olyan jó szívű, hogy ezzel sem akarom felébreszteni Cartert, ha éppen alszik. Nem tudni. A cipőmet lerúgtam az ajtóban, mert nem akartam azzal is kopogni, de ahogy a lépcső felé surranok, meztelen lábbal belerúgok valami keménybe. Felsikkantok, mert az a valami fémből van, és majdnem a lábamra esik, ahogy eldől.
- Carteeer! - Ordítom el magam, mert nem tudom hidegvérrel kezelni, hogy már megint szanaszét hagyta a cuccait. Felkattintom a villanyt, most már nem érdekel, hogy fel kel-e a srác. Ahogy világos lesz a szobában, látom, hogy több cucc is hever a nappaliban, és környékén. Hol lehet az a semmirekellő?
Carter Priot
Vadász
Carter Priot

Hozzászólások száma : 5

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptySzer. Aug. 17, 2011 8:13 am

Moyer-Priot lakás 001823tkMoyer-Priot lakás Mila-K-3-mila-kunis-23642691-100-100
Drága Dawn Razz

Hihetetlenek, hogy mit nem képzelnek magukról a vámpírok. Azt hiszik legyőzhetnek...azért edzettem én 9 éves krom óta, hogy megöljenek...nem hiszem. Könnyedén karót döftem a drága perszóna - mert hölgy volt az illető - szívébe, majd elégettem. Nem mondtam imát, semmit...elég, hogy a vérszívók megkeserítik az életemet, még papoljak is a mennybe, - vagy a pokolba - menetelükről?! Inkább kihagyom.
Haza felé tartok, kocsival. Leparkolok a háznál, berontok. Dawn még sehol. Lehajítom a nappaliban a karókat, Rose - a kedvenc fegyverem. - a lépcsőnél landol. A szobába megyek, arcot mosok, csupa vér vagyok. Az ingem lusta vagyok lecserélni, de azon is árválkodik egy óriási vér folt. Az enyém. Nem számít. Az ágyamba hanyatlok, lekapcsolom a villanyt. Egy órát pihenhettem mert a nevem ordibálása ébresztett fel. Álmos szemmel lemegyek, világosság fogad. Pupillám összeszűkül. Leesett a tény. Dawn hazajött.
-Szeretnél valamit, épp aludtam. - jelentettem ki álmosan, majd leültem a nappaliba, és leszakítottam - amúgy szakadt - ingem ujját. Szép kis seb volt ott, az egész karomon volt egy hatalmas karmolás nyom. A vérszipolynak nem volt elég, hogy majdnem megfojtott, még el is lopta a késem.
-Dawn későn jöttél. Már 11 óra. - néztem hol az órára hol a sebre. Végül úgy döntöttem, hogy teszek rá egy zsebkendőt. Elég lesz az is...remélhetőleg.
Dawn Moyer
Ember
Dawn Moyer

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptySzer. Aug. 17, 2011 8:40 am

Moyer-Priot lakás Mila-3-mila-kunis-6771865-100-100Moyer-Priot lakás Ed-Westwick-3-ed-westwick-17509882-100-100
Carter

Este tizenegykor hazasétálok, és remélem, hogy ez az éjszaka olyan lesz, amin nem kell majd kiabálnom Carterrel, mert ügyesen összepakolt, és végre jó kisfiúvá vált, aki mindent elpakol maga után. Persze soha nem lehet jó napom, mert ahogy az emelet felé osonok belerúgok lakótársam egyik fegyverébe, ami kis híján a lábamon landol, de sikerül egy sikkantás kíséretében hátrébb ugranom, és nem elveszíteni a lábujjaimat. Felkiáltok, mert nem bírom elviselni, hogy a folytonos veszekedés után se lehet megjegyezni azt, amit mondok. Tudom, hogy van az a dolog, hogy az emberek nem azt figyelik, hogy mit mondanak nekik, hanem azt, hogy milyen hangsúllyal, de próbálkoztam már azzal is, hogy kedvesen közlöm Carterrel, hogy tüntesse el a cuccait, mégsem sikerült. Jelenleg pedig a fáradtság hozza ki belőlem hogy megint kiabálni kezdek. A lakás előnye, hogy a szomszédok nem hallják ezt a kis vitát, amit nagyjából minden nap lejátszunk. Szikrákat szóró szemmel figyelem, ahogy Carter letámolyog a lépcsőn, és leveti magát a nappaliba, megkérdezve, hogy mit akarok tőle, mikor szerintem nagyon jól tudja, hogy szanaszét hagyta a cuccait.
- Francba is Carter! Miért nem tudod megjegyezni, hogy tüntesd el a cuccaidat?! - Kicsit felemelem a hangon, de be kell valljam fáradt vagyok ahhoz, hogy meccsközvetítőt megszégyenítő hangossággal kiabáljak. Pedig képes lennék rá, de még sincs kedvem felébreszteni a szomszédokat, az egyszer biztos. Most hogy jobban megfigyelem, Carter ruhája csupa vér! Persze az Én értelmezésemben a folt is soknak számít.
- Jesszus, jól vagy? - Sikkantok fel mellé telepedve, miközben a kezemet tördelem az ölemben. Igazság szerint le tudnám ápolni, de most hogy jobban megnézem, elég nagy a seb, hogy felforduljon a gyomrom, így gyorsan elkapom a pillantásom.
- Mióta vagy az anyám, hogy ellenőrizd mikor jövök? - Csipkelődök vele, miközben pillantásom megint csak rá szegezem, és próbálom csak az arcát figyelni, nem átsiklani a karjára.
Carter Priot
Vadász
Carter Priot

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptySzer. Aug. 17, 2011 9:07 am

Moyer-Priot lakás 001823tkMoyer-Priot lakás Mila-K-3-mila-kunis-23642691-100-100
Drága Dawn Razz

Az embernek sosincs nyugta. Főleg nem egy vadásznak. Amikor egy Kate nevű perszóna, vagy vérszipoly, vagy vámpír, vagy...még ezer szinonímát tudnék, de lusta vagyok felsorolni...lényeg, hogy megint megint meg kellett ölnöm egyet közülük. De nem úsztam meg vér mentve. A dög végighasította a jobb karom. Így vezettem hazáig. Pihenésre sem volt időm, mert drága lakótársam Dawn haza ért.
Tudni illik róla, hogy utálja a rendetlenséget...főleg az enyémet. Két év alatt nem igazán szokta meg, hogy egy kész fegyverkereskedést csináltam a nappaliból. Pedig nem áll szándékomban.
Megint kiakadt. Ahogy látom Rose Black-be botlott a lépcsőnél. Szegény fegyverem...
-Dawn, nem hiszem el, hogy két év boldog lakótársi együttlét után sem bírod elfogadni, hogy én nem tanulok az ordításaidból? - kérdezem nyugodt hangon. Inkább a sebem vizsgálgatom, hátha kitalálok valamit, hogy ne legyen ilyen. Be kéne kötözni, időm sincs feleszmélni lakótársam jajgatását hallom magam mellől. Ráemelem tekintetem.
-Fitt és egészséges vagyok köszönöm, leszámítva, hogy egy kívülről 34 évesnek tűnő vámpír a saját késemmel készített maradandó tetoválást a karomra, úgy egy centi mélyen. - mondom kissé hadarva, és dühösen. Lenyugtatom magam, hisz nem az ő hibája. Inkább az enyém, hogy nem figyeltem.
-De te jól vagy? Ugye nem fogsz a vértől rókázni? Nem szeretném megint hívni a tisztítókat, elég volt vasárnap kimagyaráznom magam, hogy miért van hatalmas vörös folt a szőnyegen. - igen vasárnap. Kissé heves vitám volt egy farkassal, és nem kell mondanom, hogy a lábamnál még egy seb éktelenkedik, ergo így lett a folt a szőnyegen. Még sem mondhattam az, hogy az unokahúgom kiöntötte a málnaszörpöt...főleg, hogy nincs unokahúgom, és vér illat volt...
Dawn azt mondja, hogy anyáskodom. Én csak elővigyázatos vagyok, mondom neki, hogy vigyen magával karót, de ha kell elfelejti, csoda, hogy nem caflatok utána, hogy vigyázzak rá.
-Nem az anyád vagyok, csak két éve a vadász lakótársad, akibe szorultak érzelmek is, mint a féltés, és ezt feléd irányítja. - magyarázom. Minden ezt a szemébe nézve mondom neki. Közben egy víz csepp gördül le a karomon, a seb végére. Felszisszenek.
Kijelentem: utálom a természet feletti lényeket.
Dawn Moyer
Ember
Dawn Moyer

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptySzer. Aug. 17, 2011 11:25 pm

Carter

Soha nem sikerül megnevelnem az egoista lakótársamat, Cartert, hogy ne hagyja szanaszét a cuccait, amikben rendszeresen felbukok. Lehet, hogy nem kiabálnom kéne vele, hanem egyszerűen mindent betúrni a szobájába, hogy ha zavarja, pakolja el onnan Ő, mert úgy látszik nagyon szereti a nappaliban látni az egész fegyverkészletét. Mi lett volna, ha hozok magammal valakit, és Ő botlik bele a fegyverbe? Csak nem tudtam volna kimagyarázni, hogy mit keres öt karó, és egy pisztoly a nappali közepén. Persze erre Carter soha nem gondol, neki nem fontos, hogy egy-egy csaj meglátja. Vagy fene tudja, nem akarok itthon lenni, amikor libákat hoz ide.
- Bezzeg amikor a libáidat hozod ide el tudsz pakolni. - Mondom csípősen, de már akarok kiabálni, mert szeretném ha a hangom alvás után is a torkomban lenne. Ilyenkor persze képes vagyok mindent a fejéhez vágni, de nem kell aggódni, hogy ha nem rossz kedvemben kap el, nem eresztek el pár megjegyzést az egojára, vagy hasonlók. Bár már két éve együtt lakunk, nem tudja megjegyezni, hogy szeretem a rendet. Persze szerintem tisztában van azzal, hogy rengeteget hisztizek a hanyagsága miatt, de nem képes odafigyelni rám.
- Két év alatt azt hittem benő a fejed lágya, és hallgatni fogsz rám. - Közlöm vele haragosan, de megint nem fogtam hozzá a kiabáláshoz. Nem vagyok se kikiáltó, se operaénekes, hogy folyton felmenjek a magas c-ig. Észreveszem, hogy megsebesült, mire odatelepedek mellé, de nem bírom sokáig nézni a sebét, mert rosszul lennék tőle.
- Hát... Vigyázhatnál jobban is magadra. - Mondom most már kicsit sem idegesen, mert ha Ő meghal, megölik, vagy valami történik vele, valószínűleg engem is hamar elkapnak. Emlékszem rá, hogy amikor fél éve éltem itt, megtalált a vámpír, aki korábban is megtámadott, és ismét próbálkozott. Kis híján szívrohamot kaptam, amikor közölte velem, hogy egy gépen utaztunk egész Barcelonáig. Szerencsére akkor már Carterrel éltem egy lakásban, és a vámpír - nem emlékszem a nevére - pont a lakásban volt képes megtámadni, szerencsémre. Az Ő szerencséje valószínűleg elhagyta, mert Carter sikeresen megölte. Azóta nem félek annyira.
- Jól vagyok. - Mondom neki kicsit ingerültebben. Mindig azt hiszi, hogy olyan kis gyenge virágszál vagyok. Nem fogom ennyitől kidobni az ebédet, legalábbis remélem. - Nem nagy szám. - Rámutatok a karjára, de odapillantani nem merek, mert érzem, ahogy szabályosan kimegy a vér az arcomból, és fal fehérségűre sápadok. Inkább gyorsan felpattanok, és pár lépéssel átmegyek a konyharészbe, ami egybe van nyitva a nappalival, és az étkezővel. Kikapok egy poharat a szekrényből, meg a narancsleves dobozt a hűtőből, és úgy iszom meg a pohárba öntött italt, mintha napok óta szomjaznék, de érzem, hogy jobban leszek tőle. Visszatelepszek Carter mellé, aki anyáskodóan felelősségre von, hogy későn értem haza.
- Jól van, bocsi. - Mondom inkább neki, mert megint csak nem akarok belefogni egy vitába, főleg, hogy egy szép seb van a karján. Végig egymás szemébe nézünk.
- De ettől még ne várd, hogy reggel az ágyadban találj. - Vigyorgok rá, mert nagyon is jól tudom, hogy akarná. De neki, és másnak sem adom olyan könnyen magam. Rápillantok a karjára, és nem rándul görcsbe a gyomrom.
- Kötözzem be? - Kérdem tőle, mikor felszisszen, hiszen mégsem lesz ez így jó.
Carter Priot
Vadász
Carter Priot

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptyCsüt. Aug. 18, 2011 12:27 am

Drága Dawn Razz

Szép este elé nézünk. Szerte szét hevernek a fegyvereim, kisebb veszekedésünk is van, hát nem kapok még egy sebet is? De hogy nem. Anyáskodónak neveznek, pedig csak féltem, mert az egoizmusom mellett szorult belém érzelem is.
-1: azok a libák reggel azt sem tudják, hogy hívják őket. 2: nem nő be a fejem lágya, csak az után, hogy ez a sebem is meggyógyul. - poén halom vagyok komolyan. Még egy sebesülésből is viccet tudok csinálni. Újra önmagam vagyok, kivéve a sajgó kezem, és a hisztivel elöntött fejemet.
Azt mondta, hogy nem lesz rosszul. Bezzeg fal fehéren támolygott, - elég gyorsan - a konyhába, hogy igyon. Majd visszajött. Már nem annyira fehéren. Akkor is tudom: sohase fog vér és seb mentes napot kapni. Ezt megígérem.
Reményem nem foszlott szét. Tudja, hogy szeretném ha egy éjszakát velem töltene, talán többet is...de rácáfol, hogy ne várjak ettől az "álmomtól" semmit. Gonoszan nézek rá, mint a filmekben.
-Pedig már reménykedtem. - direkt közelebb hajolok hozzá, de a sebesülés megint útban van, újabb szisszenést ejtek meg. Na jó elegem van.
Magamtól is mennék kötözni, nem egyszer csináltam már, de Dawn felajánlotta, hogy megteszi.
-Jó lenne, de a gézt is hozd, az hűti a sebet, meg jó lenne a kék fertőtlenítő. és a fehér kötöző a szobámban van, szekrény negyedik polc, a puskák felett. - magyarázom a tárgyak honlétét, bár tudom, hogy ismeri a helyet. De azért jó lenne, ha nem dőlne el egyik puska sem, aztán arra megyek fel, hogy egy golyó lyukasztotta át a falat. A gyönyörű szobámnak annyi lenne. Rosszabb esetben, Dawn találja el a golyó, és vihetném a kórházba, majd engem lecsuknak, mert meglőttem, a saját puskámmal. Aztán a ház kutatás, hogy minek a sok karó...inkább magyarázkodom.
Dawn Moyer
Ember
Dawn Moyer

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás EmptyCsüt. Aug. 18, 2011 1:04 am

Carter

A veszekedéseink általában, talán inkább mindig egyformán alakulnak. Először is hozzávágom, hogy már megint nem pakolt el, mire jön a szokásos dumával, hogy miért nem szoktam már meg. Aztán mondom, hogy ha csajokat hoz fel magával, természetesen akkor eszébe jut összedobálni a karóit, és az egész fegyverkereskedést. Erre Ő általában azt válaszolja, hogy azok a csajok még a nevükre sem emlékeznek, nem hogy arra, hogy esetleg a szekrényből láttak kikandikálni egy pisztolyt, vagy hasonló.
- Oh, akkor sem fog benőni. Olyan vagy, mint egy gyerek. - Mondom felháborodottan. Mikor is nőne be Carter feje lágya? Talán soha nem fog, és soha nem hallgat rám, amiből az lesz, továbbra sem fog elpakolni, Én meg veszekedhetek vele tovább. Nagyszerű. - Jobb lenne ha elköltöznék. - Ez a pont is mindig előjön a beszélgetésünkben, hogy felhozom jobb lenne ha keresne másik lakótársat, mert jobb lenne ha elköltöznék, és vennék egy saját lakást, vagy hasonló. De mindig eszembe jut, hogy kik ólálkodhatnak az utcán, még ha nem is mind gonoszak, de akkor sem tudna úgy megvédeni valaki, mint a jelenlegi lakótársam. Rosszallóan nézek rá, mégis mosolyogva, amikor azt mondja, hogy már kezdett reménykedni abban, hogy reggel amikor felkel, az ágyában talál majd. Még mocskos módon közelebb is hajol hozzám, de hidegen hagy a közelsége, mert el is távolodik, ahogy a kaján lévő vágás bezavar az idilli képbe.
- Akkor hagyom, hogy ez az álmod álom maradjon, és továbbra is csak reménykedni tudj abban, hogy az ágyadban végzem, te perverz állat. - Mindezt természetesen komolyan kezdem el mondani, de a végén elhangzott kissé sértő jelzőt enyhíti, hogy el is mosolyodom rajta, ugyanis még van, amikor elismeri, hogy az, és nekem van igazam azzal az énével kapcsolatban. Ugyan nem leszek rosszul a sebesülésétől, de kicsit elsápadok, amin segít az előbb megivott narancslé. Nem lennék Én olyan puhány, de az ellen nem tudok semmit tenni, hogy iszonyodom a jelentősebb mennyiségű vértől. A legjobb dolog, hogy mostanában már csak elájulok tőle, és nem kell rókáznom, ami undorító. Felajánlom Carternek, hogy bekötözöm a kezét, mert olyan jóságos lettem, hogy csoda. Kiadja az utasításokat, mint valami parancsnok, pedig jól tudja, hogy tisztában vagyok azzal mi hol van a lakásban.
- Igenis, kapitány! - Állok fel mellőle, és szalutálok egyet, majd nevetve felmegyek az emeletre, hogy összeszedjem azokat a dolgokat, amit mondott, és még pár dolgot a vágás lekezeléséhez. Nem csak vérbankot tudnánk nyitni, de házi patikát is, a fegyverüzlet mellett. Mielőtt a földszintre mentem volna a dolgokkal beugrottam a szobámba, és felkontyoltam hajam, meg átvettem egy lenge, fehér ruhácskát, így mind két tetoválásom láthatóvá vált. Az ápoláshoz szükséges szerekkel újra a földszintre, és ledobáltam őket Carter mellé, majd magam is leültem.
- De ha fájni fog, ne rám ordibálj! - Figyelmeztettem a mutatóujjamat rászegezve. Nem vártam a válaszát, bár tudtam, hogy mondani fog valamit, csak hozzáfogtam a melóhoz. A nagymamám ápolónő volt, így volt kitől ellesni kiskoromban pár dolgot. Egy vattás pálcikát átitattam a fertőtlenítővel, és a kezét felemelve bekenegettem vele a sebet. Ez fájni szokott, így gondoltam felszisszen, vagy valami. Miután ez kész volt, és remélhetőleg nem rántotta el a kezét, a kis gézkockákat kettéhajtva "kipárnáztam" a vágását, hogy aztán a szivacs szerű kötszerrel körbetekerjem az egész karját. Nem nagy művelet, tíz percbe alig telt az egész.
- Megmaradsz. - Veregettem meg a vállát, majd kezdtem összébb pakolgatni a cuccokat magam mellett.
Ajánlott tartalom

Moyer-Priot lakás Empty
TémanyitásTárgy: Re: Moyer-Priot lakás   Moyer-Priot lakás Empty

Moyer-Priot lakás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Carter Priot
» Dawn Moyer
» Dawn Moyer ;;

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Loca Barcelona  :: Játéktér :: Lakóhelyek-
Ugrás: